Avtodom Senovo


Avtodom Senovo d.o.o.
Davčna številka SI73744522
Partizanska cesta 13
8281 Senovo

Tel:    07-49-71-250
   07-49-73-295
Fax:    07-49-71-250
Mobitel:    041-816-916
E-mail:    avtodom.chevrolet@siol.net

Delovni čas

Ponedeljek - Petek:   8.00 – 16.00
Sobota - Nedelja:   ZAPRTO
Prazniki:   ZAPRTO

Vaš jekleni konjiček je tisto, brez česar bi si sodobno življenje težko predstavljali. Z njim se prevažate v službo in domov, peljete družino na izlete in pridno vsako leto nabirate kilometre na domačih in tujih cestah. Zato nam lahko hitro pritrdite, če rečemo, da na svoj avto veliko stavite.

Ravno zaradi tega je redno vzdrževanje ključnega pomena za dobro in zanesljivo delovanje vašega vozila, tako v času garancije kot tudi kasneje. To so zelo pomembne stvari in tega se pri podjetju Avtodom Senovo d.o.o. več kot zavedamo. Že od leta 1991 skrbimo za vaša vozila, da so ves čas v brezhibnem stanju.

Smo pooblaščeni serviser vozil Chevrolet, servisiramo pa tudi vse ostale znamke vozil. Če ste vaše vozilo poškodovali, poskrbimo tudi za to, da na njem opravimo tako kleparska kot tudi ličarska popravila. Imamo sklenjene pogodbe tudi z vsemi večjimi zavarovalnicami v Sloveniji, tako da lahko popravilo vozila prepustite nam tudi v primeru, ko škodo na vozilu krije zavarovalnica. V tem primeru pri nas samo podpišete pooblastilo, mi pa vam popravimo vašega jeklenega konjička.

V času servisiranja ali popravila vašega avtomobila vam nudimo tudi nadomestno vozilo.

Da si pred zimo in po njej ne bi delali skrbi, kje boste zamenjali pnevmatike, za vas opravljamo tudi vulkanizerske storitve in priskrbimo nove pnevmatike po vaši želji.

Veseli bomo vašega obiska in se za vaše vozilo še posebej potrudili, zato vas vabimo, da nas predhodno pokličete ali se osebno oglasite, da vas naročimo in tako ne bo nepotrebnega čakanja.